Vegter media

Vegter media

Ontdek de mogelijkheden die we bieden voor jouw project en neem contact met ons op voor gedetailleerde prijsinformatie. Bij Vegter Media begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke vereisten met zich meebrengt. Daarom hanteren we flexibele prijzen die zijn afgestemd op de complexiteit en behoeften van jouw project.

Showreel

Ontdek onze veelzijdigheid in de Vegter Media showreel. Beleef 3D- en 2D-animaties, adembenemende drone-opnames en professionele videografie. Breng jouw verhaal tot leven met onze creatieve expertise. Ervaar de kracht van beeld en beweging bij Vegter Media.


Welkom bij mijn portfolio,

een verzameling projecten waar ik enthousiast aan heb gewerkt voor geweldige betaalde klanten. Hier showcase ik mijn creatieve werk, variërend van video’s voor bedrijven zoals Muro Logistics tot animaties voor 123betalen.com. Als je geïnteresseerd bent in specifieke details, aarzel dan niet om me te mailen. Ik sta klaar om je meer te laten zien van wat ik kan doen!

Voor 123betalen.com heb ik een uitleganimatie ontworpen die naadloos aansloot bij de gewenste stijl en duidelijke uitleg die de opdrachtgever zocht. Met behulp van Adobe Illustrator heb ik een strakke en eenvoudige visuele esthetiek gecreëerd die de boodschap helder overbracht. Daarnaast heb ik de muziek gecomponeerd in Logic Pro, wat een harmonieuze sfeer toevoegde aan het geheel. De animatie zelf is gemaakt met After Effects, waardoor ik effectief beweging en overgangen kon implementeren. Mijn zorgvuldig vormgegeven illustraties, op maat gemaakte muziek en de animatie werkten in harmonie om de kijkers te betrekken en te informeren. Deze animatie onderstreept mijn vaardigheid om complexe concepten beknopt en begrijpelijk te visualiseren, met oog voor detail in zowel design als animatie, en met een harmonieuze muzikale achtergrond.

Voor Muro Logistics heb ik een boeiende video gecreëerd die perfect aansloot bij hun behoeften. De video werd speciaal ontworpen om op hun website te worden gepresenteerd en toonde trots hun nieuwste vrachtwagen. Met aandacht voor detail en de juiste visuele en narratieve elementen, heb ik de essentie van de vrachtwagen en het merk vastgelegd. Deze video illustreert mijn vermogen om bedrijfsverhalen op een boeiende manier te vertellen en om visuele content te produceren die naadloos aansluit bij de branding en doelen van het bedrijf.


Mijn bijdrage aan World of Barista heeft aangetoond dat een foto veel meer potentieel heeft dan alleen een stilstaand beeld. Ik begon met het maken van productfoto’s voor de website en vervolgens heb ik deze foto’s geanimeerd om te gebruiken in een story post. Deze aanpak illustreert creatieve en veelzijdigheid het vermogen heeft om content op verschillende manieren in te zetten voor een meer dynamische visuele presentatie.

Mijn zelfbedachte horlogereclame laat zien hoe verschillende belichtingstechnieken het product tot leven kunnen brengen. Door slim gebruik van licht heb ik het horloge op verschillende manieren laten schitteren, waardoor de textuur en details opvallen. Deze benadering toont mijn vermogen om met belichting de aantrekkelijkheid en kwaliteit van een product te verbeteren, en het op een interessante manier te presenteren.