Ik (Steven Vegter) ben een social influencer / content creator op Youtube, Instagram, Snapchat, TikTok en heb het afgelopen jaar een enorme groei meegemaakt. Ik heb een groot aantal volgers op Youtube en op Instagram!! Daarnaast ben ik ook in te huren als model.

Regelmatig  maak ik video’s waarbij ik mijn kijkers wil vermaken dat doe ik in verschillende format’s oa “Dit doet elke …..”, “Steven Vegter speelt ….”, “Wat meisjes/jongens …..”. Regelmatig post ik een foto’s of verhaal op Instagram en Snapchat.

Ik neem ook regelmatig met andere Youtubbers een video op (ik heb oa. in de cast van het Youtube kanaal Tieners gezeten).

Ik heb een vaste groep fans welke ik “panda’s” noem. Waarom? Ik ben een panda liefhebber.

Wilt u een campagne op één van de social media kanalen of wilt u met mij een video opname, fotoshoot of interview neem dan contact met me op.

Ik ben gediplomeerd media vormgever (niveau 4 opleiding Noorderpoort te Groningen). Het maken van grafische ontwerpen (website’s, logo’s, video’s etc) en/of het bouwen en onderhouden van website’s doe ik onder de handelsnamen StevenDesign en Vegter-ict.